2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) İle Üniversitemiz Programlarına Yerleşen Adaylar İçin Kayıt Kılavuzu

Sevgili Öğrencimiz,

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Ailemize  Hoş Geldiniz.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında Üniversitemize ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri “İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa YKS-2018 Kayıt Kılavuzu”nda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

Kayıt işlemlerinin hatasız ve süratle gerçekleşmesi için bu Kılavuzu dikkatle inceleyerek istenilenleri eksiksiz yapmanız gerekmektedir.

Fakültenizi / Yüksekokulunuzu tanımanız ve Üniversitemize uyum sürecini hızlandırmanız amacı ile  Birimlerimiz tarafından düzenlenecek oryantasyon programına katılımınızı bekliyoruz.

Tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılı ve mutlu bir üniversite öğrenciliği geçirmenizi diliyoruz.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA REKTÖRLÜĞÜ

Kılavuz İçin  TIKLAYINIZ.